Skin Treatment

microneedling

MICRONEEDLING & BB GLOW


Microneedling is een esthetische behandeling die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuw collageen- en elastinevezels. De microneedling geeft efficiente resultaten.
Superfijne naaldjes van chirurgisch staal maken microkanaaltjes zonder de huid te beschadigen. Hoogwaardige producten met actieve ingredienten kunnen hierdoor tot 200 keer meer in de huid penetreren. Vergelijk het met de reactie van het lichaam op een gewone verwonding waarbij de huid zich volledig vernieuwd. Door het zacht perforeren van de huid, ontstaat een massale migratie van fibroblasten en aanmaak van collageen en elastine. Het is een natuurlijk anti-aging therapie en kan daarom onbeperkt worden toegepast. Zowel winter als zomer. 
Nazorg : 
Pas de dag na de behandeling de huid reinigen met een cleanser en een verzorgende hydraterende crème aanbrengen op de behandelde huid.
Direct na de behandeling kan het gebeuren dat de huid kleurt en/of rode puntjes in de huid ontstaan. Dit is een normale reactie en verdwijnt veelal binnen enkele uren na de behandeling.
Vermijd het douchen, sauna, zwemmen en baden gedurende de eerste 24 uren na de behandeling. Voorkom ook zoveel mogelijk fel zonlicht tot 4 weken na de behandeling. Bij voorkeur een zonnebeschermingscrème met hoge UV beschermingsfactor gebruiken, bvb spf 30 of 50.
Het optimale resultaat van de behandeling wordt pas zichtbaar na enkele weken. Het proces in de huid heeft zijn tijd nodig 

BB GLOW

BB Glow is dé behandeling voor een stralende egale huid!
Bij deze behandeling worden er speciale serums door middel van een Dermapen “microneedling” de huid ingebracht. Het zorgt direct voor een natuurlijk egale tint. De huid zal een mooie Glow krijgen. De serums bestaan uit natuurlijke mineralen, peptiden en plantenextracten die een verhelderende en anti-aging eigenschappen hebben.
Oneffenheden, pigmentvlekken, donkere kringen en roodheden zullen vermindert worden. Deze behandeling helpt littekens als gevolg van acne herstellen, herstelt de vochtbalans, is ontstekingsremmend en remt de talgproductie.
Een BB Glow behandeling is een veilige en intensieve huidbehandeling die kan helpen bij het verminderen van sproeten en het verlichten van uw huid. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes.
Alle voordelen op een rij:
  • Intensieve bevochtiging
  • Opheldering van de huid 
  • Vermindering van (pigment) vlekken 
  • Gladde huidstructuur 
  • Verkleind de poriën 
  • Vermindering littekens en fijne rimpels 
Het BB Glow serum vermengt zich in de huid en past zich aan uw huidskleur. Naast dat de serum zijn werking doet, zorgt de Dermapen ook voor verbeteringen van de huid. Met de Dermapen worden er microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor dagen we de huid uit om collageen en elastine cellen te stimuleren en aanmaken. Fijne rimpels vervagen, grove poriën worden fijner, de huid voelt strakker en soepeler aan.
boek hier online uw afspraak