wimpers

02 Februari 2019

Hoi beste lezers,

Vandaag wil ik het hebben over de noodzaak van het goed verzorgen van je natuurlijke wimpers of je lashextensions. Voor beiden is het het "must" voor mooie en gezonde wimpers te hebben.

Deze week kreeg ik een nieuwe klant over de vloer met de vraag of ik iets aan haar jeukende ogen kon doen, want ze had ergens anders wimperextensies laten plaatsen maar ze vertrouwde het daar niet meer.
De klant dacht dat ze een allergie had opgelopen en dat haar wimpers eraf moesten, ofwel kwam het door het niet vakkundig plaatsen van de wimpers door de vorige specialiste.....
Toen ik haar wimpers onder de loep nam, zag ik dat haar oogleden aan de wimperrand volledig geïrriteerd waren door het gevolg van huidvet, korstjes en vuil dat zich had opgestapeld.
Deze dame had in twee weken haar wimpers niet gereinigd omdat ze dacht dat ze haar wimpers anders ging verliezen.

Dames, of je nu natuurlijke wimpers hebt of wimperextensies, het is een MUST om ze goed te verzorgen en te reinigen!
Wanneer je enkel make-up draagt, reinig je dagelijks iedere morgen en zeker ná het demaquilleren.
Wanneer je wimperextensies draagt, reinig je dagelijks iedere morgen EN avond zodat huidvet en vuilresten geen kans hebben om te gaan samenkoeken en onderstaande beestjes erin gaan wonen. (want die leven daar maar al te graag)

Schaf bij je wimperspecialiste of speciaalzaak een reinigend foam aan dat speciaal ontwikkeld is voor dagelijkse hygiëne en het reinigen en verzorgen van je wimpers maar ook om make-up te verwijderen.

Dit was de nuttige tip voor deze week, en laat jullie vooral niet afschrikken MAAR VERZORG je wimpers goed en dan heb je de mooiste exemplaren waar je maar van kunt dromen. 

Tot volgende week 011334c7fe16a815d2e30bb2ca49c9c22e7d7a2912Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog