The Lazy Gir'ls Guide To Easy Nail Care

05-01-2019             THE  LAZY  GIRL'S  GUIDE  TO  EASY  NAIL CARE 


easy-fast-nail-care-800x800

Nagels kunnen worden over het hoofd gezien ten gunste van haar en huid als het gaat om verwentijd .
Maar mooie nagels kosten niet veel werk als je de juiste geheimen kent. In 15 jaar werkervaring heb ik meer dan mijn deel geleerd, dus ik ga mijn belangrijkste tips aan jou geven!
Hier zijn 4 gemakkelijke nagelverzorging-hacks om het uiterlijk en de gezondheid van je nagels te verbeteren zonder zelfs maar heel hard te proberen.

1.Upgrade je nagelvijl
Koop een kristallen nagelvijl en je zult merken dat het vormgeven van je nagels de helft van de tijd kost in tegenstelling tot de dunne kartonnen vijl die je in een manicure-set tegen kwam die iemand je twee jaar geleden met Kerstmis heeft gegeven (ik ben daar geweest, girl).
De glazen nagelvijlen die je in de drogisterij of apotheek koopt moeten een fijne 'korreligheid' hebben, wat betekent dat ze zacht zijn voor natuurlijke nagels. Je kunt zien of een vijl een fijne of grove korrel heeft door er gewoon met je vinger overheen te lopen. Als het 'zandig' aanvoelt, is het waarschijnlijk te grof om op de toppen van je nagels te gebruiken en kan het meer kwaad dan goed doen.
Lazy Girl's Protip: Je kunt een kristallen nagelvijl in de vaatwasser doen om hem schoon te maken.

easy-nail-care-base-coat-800x533
2.Gebruik altijd een basislaag 
Als je een goede base coat gebruikt voordat je je kleur aanbrengt, zal je manicure het langer volhouden en je nagels versterken. Win win! Je hebt maar een heel dunne laag nodig en ze hebben de neiging heel snel te drogen. Tegen de tijd dat je de 10e nagel hebt voltooid, is de eerste droog en klaar voor je kleur.

easy-nail-care-night-800x580

3.Bevochtig je nagelriemen bij het slapengaan
De meesten van ons hebben een soort van nachtelijke routine, en we kunnen niet zonder voor het slapen gaan. Dit is hoe de mijne gaat ...
  • Vochtinbrengende crème voor mijn gezicht
  •  Lippenbalsem 
  • Vochtinbrengende verzorging voor de nagelriemen 
  • Telefoon in de lader
Ik bewaar een paar keuzeproducten op mijn nachtkastje, zodat ik ze kan aanbrengen als ik al in bed ben. Ik hou niet van iets te vettigs, dat mijn lakens in de problemen brengt, dus ik ga voor Nail Butter of een verzorgend product dat snel indringt.
Breng uw product royaal aan op de nagelriemen en masseer het in. Herhaal dit elke avond tot het een ritueel wordt!

easy-nail-care-cuticle-remover-800x533
4.Verpletter die nagelriemen!
De meeste nagelriemverwijderaars laat je best 1-2 minuten inwerken om eventuele ongewenste groei van de cuticula weg te smelten. Je hebt ook een goed hulpmiddel nodig om ze terug te duwen en een borsteltje om ze weg te vegen. 

Zodra je je flow hebt gevonden en een paar keer hebt geoefend, kun je deze hele routine zelfs binnen de 10 minuten doen.

Zo, dit was het voor deze week,
Volgende week schrijf ik iets meer over kunstnagels en de verschillende mogelijkheden en wat de verschillen zijn Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog