Reorganisatie in de nagelstudio

                                              

29-12-2018

Hoi,

Wat was het een drukke week zeg.... naast het vele werk in het salon besloten wij ook nog eens om onze werkplaats in zijn geheel naar de hand te zetten.
Het is namelijk voor ons van belang dat het praktisch werken is MAAR wat nog veel belangrijker is, is dat de klant - jullie - zich welkom voelen én dat het aangenaam vertoeven is.

Daarnaast is hygiëne ook belangrijk, en van belang dat we goed en snel tussen de klanten door kunnen ontstoffen en ontsmetten.
Netheid is een must in de studio. Nagels plaatsen brengt stof met zich mee, maar laat dat geen excuus zijn voor een werktafel vol stof. We maken zoveel mogelijk onze tafel stofvrij.
Gel heeft de neiging te gaan kruipen en hoopt zich makkelijk op in alle mogelijke hoekjes en kantjes, dus we  proberen ervoor te zorgen dat alle potjes schoon blijven. 

Nu rest ons nog het aankleden en het gezelliger maken met de nodige creaties en decoraties.
Alle Tips zijn welkom (hihihi...)

Last but not least, nog iets over het werk.
"It's the most wonderful time of the year, tenminste ... als je van slecht weer houdt, drukke wegen en graag gedwongen wordt om te luisteren naar kerstmuziek in elke openbare ruimte! Ik weet dat ik een beetje een wrek ben, maar ik ben dol op kerst. Toegegeven, hoogtepunten van het seizoen zijn voor mij alle heerlijke warme diners, sociaal aanvaardbaar daydrinking  en natuurlijk ... de kerst nail-art!
Het waren de laatste twee weken glitters all the way, wat ook trendy is zijn de Tijgerogen, beter gekend als de Cat Eye nails. Druk druk druk but we Nailed-it !

Volgende week schrijf ik iets meer over hoe je zelf je nagels goed en mooi kan verzorgen.

Groetjes en tot schrijfs,

Nancy


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog